Plata

Cum platesc?


In acest moment plata comenzii poate fi facuta ramburs.

Plata ramburs
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la sediul local al operatorului de curierat rapid, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita da doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar.

Plata prin numerar

Aceasta varianta este posibila numai in cazul in care doriti ridicrea produselor direct de la depozitul nostru. Pentru persoanele juridice acesta varianta este posibila in limita a 5000 RON, daca aceasta suma este depasita plata se poate efectua NUMAI prin Transfer bancar. Persoanele fizice nu au limita pentru valoarea maxima acceptata prin numerar.

Irigare-ro.ro furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare:

Confidentialitatea datelor:

Irigare-ro.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Irigare-ro.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Irigare-ro.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 Copyright

 Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate lui Irigare-ro.ro si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

 Licenta si accesul la site

 Irigare-ro.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al Irigare-ro.ro.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Irigare-ro.ro, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al Irigare-ro.ro.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul Irigare-ro.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contulIrigare-ro.ro

Descrierea produselor

Toate produsele sunt originale iar continutul sitului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. Irigare-ro.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in Lei, nu includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD).

 Conditii de returnare

 Garantam ca produsele comercializate de Irigare-ro.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor.
Daca nu sunteti incantati de produsele Irigare-ro.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Irigare-ro.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.